onsdag 5 januari 2011

Årets Bilder!

Året 2010 har ju dansat ut, så det är kutym att ha ett uppslag med sina bästa bilder i tidningen.

Bästa och bästa förresten.
Det är inte lätt att samla ihop ett tiotal bilder som man tycker platsar.
Men, bra eller dåliga, här är några av mina bilder från 2010 hur som helst.

14 augusti.
Dackarnas Rune Holta, som vann Målillas Grand Prix-tävling, fick hjälp av Jason Crump att släcka törsten efter finalen.

23 juli. Jippotävlingarna är populära på Hamnfestivalen. Folkpartiet hade med ett lag i år. Riksdagsmannen Sverker Thorén har precis fått en smäll och är på väg mot det kalla vattnet.

14 juli. Alla sätt är bra utom de dåliga. Grannar försökte släcka branden med trädgårdsslang.
– Till en början såg det ut som vi skulle lyckas, men sedan kom vinden och då spred sig branden snabbt, berättar Roland Blad som bor i Älvehult.

5 juli. Utsikten från det norra vattentornet är fantastisk. Birgitta Magnusson, Eva Johansson och Åke Ekström beundrade den fina vyn.

2 juli. Oskarshamn Offshore race roade inte alla. Ibland kan det vara roligare att leka med lite stenar.

22 maj. OT-utmanarna hade, med hjälp av IKO:s fystränare Lars "Maskot" Ahlqvist, i månader tränat för att ta sig genom en halvmara. Gladast av dem alla efter att ha passerat mållinjen var nog Thomas Björklund.

20 maj. Inspelning pågår. Restaurang Aidis i Oskarshamn fick hjälp av tv3-programmet "Kniven mot strupen" för att få fart på affärerna.

9 april. Bottensäsongen förvandlades till lycka. Efter vinsten mot Olofström blev det klart med ännu en säsong i hockeyallsvenskan för IKO. Jubelbilden med Rasmus Olheden, Justin Cox och Johan Sjödell-Wiklander togs i duschen direkt efter matchen.

29 mars. Olika vinklar. Det kan vara svårt att variera sig bildmässigt ibland. Särskilt i hockey, som vi plåtar en till två gånger i veckan under en säsong. Men i IK Oskarshamns match mot Tingsryd monterade jag upp en kamera i en takbjälke. En, för OT-läsarna, annorlunda vinkel var född.

27 mars. Alla måste hjälpas åt i en förening. Så även i Mönsterås Gif. Jonas Enerfellt sköter sekretariatet i samarbete med tvillingarna Alicia och Alva och mamma Sofia Larsson.

2 kommentarer:

Daniel Nilsson sa...

Kul att se!

Det är nog dags för en Svensson i år va ? =)

//Daniel

FotoMix-bloggen sa...

Haha, nej du. Inte med Daniel i förnamn i alla fall.