tisdag 13 mars 2012

Rögle-IKO - den sjukaste och häftigaste match jag upplevt!

Jag har fått höra det av kollegor som varit där tidigare, i den gamla hallen, att det är ett jäkla drag på Röglepubliken.
De gånger jag besökt Lindab Arena har det varit ett okej drag, absolut, men inte så där att jag reflekterat över det jättemycket.

Men igår förstod jag vad dom menade när de sa att det kan koka i arenan.
För fy fan va mäktigt det är när Rögleklacken, som måste vara hockeyallsvenskans bästa, får med sig all övrig publik samtidigt.

Jag är glad att äntligen fått uppleva draget i Lindab Arena.
Undrar hur det är när det är fullsatt egentligen, för det var det inte igår.

Gissar att det då inte är jättesvårt att tända till. Snacka om att publiken blev en sjätte Röglespelare.
Så alltså spelade IKO i ett konstant boxplay matchen igenom.
Då kan det bli som det blev i går.
Konstant uppförsbacke och djävulsk motvind med andra ord.

Röglematchen till trots gjorde IKO en helt fantastisk säsong 2011/12. Det gäller att komma ihåg det, så här dagen efter.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med om att de kan skapa ett jätte bra tryck i arenan men det finns bättre. Jag har bland annat varit i SSK:s arena, var där en gång när SSK spelade kvartsfinal mot Linköping, det kan nog vara det bästa trycket jag har upplevt någonsin och jag har varit runt i massa olika arenor :)

Men Rögles arena är bra också!

Om vi utgår från att det är fullsatt i arenorna så ligger dom här i toppen:

Lindab Arena, Axa Sports Center, Tegera Arena, Kinnarps Arena, Vida Arena, Hovet...Ja det finns en del arenor men vill lyfta fram gamla Scaniarinken när SSK spelade där mot Linköping i slutspelet, helt magiskt. Vilket tryck. Aldrig varit med om något liknande!

Anonym sa...

Anonym: Då ska du uppleva ett bra derby mot Malmö, helst på hemmaplan. Rögle-Malmö. Framförallt första derbymatchen vi hade mot dom på 10 år som var 2005 i November om jag inte minns fel.. Herregud säger jag bara. Taket lyfte i princip.