måndag 13 juli 2009

Helgen som gick!

Så var sista helgen innan tvåveckorssemestern avklarad.
JW, inte att förväxla med Lapidus-JW, och jag har kamperat ihop hela veckan och helgen, och det har flutit på bra. Vi har haft tur med vädret trots att det har regnat stundtals under helgen. Men på något konstigt vis har det inte regnat då vi varit ute på jobb.

Här är några bilder från helgen.

Forshults kvarn ska husera konstnärer framöver.

Det finns inga dåliga kläder, bara dåligt väder... Eller hur är det man säger nu igen? Tydligen var det en tävling för endast en hundras, en ovanlig sådan oxå. Jag vet inte så mycket om hundar, men svarta var dom allihopa.

Lasse Berghagen gjorde i lördags en bejublad återkomst till Oskarshamns stadspark. Förra året var det mängder med folk. I år likaså. Bilden tagen med hjälp av Pocket Wizards och enbenstativ, monterat och utsträck i full längd av både armar och stativ.

27 åriga Ylva hade fastnat i ett litet ängsdike under lördagen. Men kunde med hjälp av räddningstjänsten komma loss efter en liten stund.

Gamla grejer lockade folk till Simpevarps årliga sommarauktion.

Båtbrand i Ernemar. Vi hann till platsen innan elden blev släckt. Undrar förresten om inte Tjocka Hulda af Ernemar har denna brygga som sin "hemmahamn".

Blå Jungfruspelen avgjordes under söndagen i ömsom sol ömsom lätt regn. Nej, det är inget fel på bilden, jag bara drog till den lite i PS.

3 kommentarer:

anonym tyckare sa...

Varför "bara" dra till den i PS? Det ser för jäkligt ut i färgerna. trist journalistik.

FotoMix-bloggen sa...

Hej Anonym:
Bilden var inte till tidningen utan bara här på bloggen.

Förresten, varför anonym?

Skuggan sa...

anonym tyckare <=> avundsjuk plåtis