fredag 3 juli 2009

Sim-SM i Linköping!

Så där.
Då har man varit på sitt första sim-SM (om än för bara en förmiddag). Det var nog en av sommarens varmaste dagar hittills i år under de timmar vi var på plats vid Tinnerbäcksbadet i centrala Linköping.
Solen gassade och vinden var försumbar. Alltså väääldigt varmt. Tack vare solkyddsfaktor 30!!! så klarade vi oss i alla fall från brännskador.
Men, trots värmen var det kul att få ha upplevt atmosfären vid ett SM, även om det bara var vid försöken.
Och alla simmare verkar vara tjenis med varandra. Det hälsas och snackas över klubbgränserna.
Gemytligt med andra ord.

Efter fullbordat jobb bar det sig inte bättre än att vi utnyttjade faciliteterna vi stått runt under förmiddagen. Vi testade både inomhusbassängerna, med vattenrutschebanor, och den konstgjorda utomhussjön.
Det var helt underbart att, under lunchen, få svalka ner sig för en kort stund.

Här kommer lite bilder, och först ut hur det såg ut i tidningen. Det blev ettanbild, tvåettanbild och ett uppslag.(Kvalitén lämnar lite att önska på skärmdumparna).

Ettan till vänster, tvåettan till höger.

Uppslaget på sporten.

Utsikten över ett soldränkt Tinnerbäcksbadet.

Oskarshamnssimmaren Richard Wirzén, närmast kameran, på språng.

Gummihatt! Lars Frölander gör sig redo.
Stefan Nystrand är uppe för en nypa luft.

Lagkapp. Nystrand har precis gjort sitt och lämnat över till nästa simmare.

På rygg. Före detta oskarshamnssimmaren, Niklas Gustafsson i gråsvart dräkt, simmar numera för Uddevalla sim.Uppladdning i skugga. Innan simmarna gick ut till startpallarna stod de och taggade upp i ett tält precis bakom starten.

Tinnerbäcksbadet är flerdimensionellt. Det finns något att göra för alla. Som vattenrutschkanan som man var tvungen att använda en båt att sitta på för att få åka.

2 kommentarer:

Jens sa...

Du verkar ha haft en toppendag på SIM SM. Synd att ni inte kunde ha möjlighet att se finalerna. Då stiger stämningen rejält. Fina bilder och kul att du kände av gemytliga stämningen som finns. Du skulle passa bra här!

Ha en fin helg!

//jens

Studio Eriksson sa...

Så mycket vatten och "ingen" möjlighet att svalka sig, det kallar jag ett tufft uppdrag! Schyssta bilder som vanligt Danne.