lördag 9 maj 2009

Hur parkerar du egentligen?

När jag och mina polare brukar fika på lördagar så har vi utsikt över lilla torget och dess parkering. Det kan hända de mest konstiga grejer där.
Ofta är det torghandel på torget med all möjlig skit å bråte till salu. Och lika ofta är det en viss handlare som vill köra in med sin bil och släp för att packa ihop sina ej sålda blommor när dagen närmar sig sitt slut.
För att komma dit måste han köra genom den vanliga parkeringen, som har ett hål där man inte får parkera, för att komma till sitt stånd.
Ibland kan det stå någon bil på just den platsen där man inte får parkera.
Så också idag.
När mannen, som verkar ha väldigt kort stubin, kommer för att köra in ser han bilen som är felparkerad. Han parkerar då sin bil med släp över hela parkeringen, så att ingen kommer varken ut eller in, för att gå och leta efter parkeringsbusen. Så ett par som vill köra ut får snällt vänta.
Han går runt torgstånden med förmodad bister min och spejar. Till slut kommer det en kvinna som ber om ursäkt till den något upprörda mannen, men det verkade inte falla i god jord, som viftar och pekar på skylten som talar om att här får man sannerligen inte parkera.

Ja ni kan ju se på filmen här. Kvalitén lämnar mer att önska, men det är ju för fasen filmat med en mobil...

Slutet gott allting gott. Typ.

Inga kommentarer: